Aparitii media


De la 4 masini care functionau cu motorina, la flota 100% electrica – Curiera Transport Solutions – curierul tau rapid, sustenabil, predictibil, adaptat nevoilor tale de business.

curiera flota 100% electrica

2023 inseamna pentru Curiera renuntarea la masinile pe benzina si trecerea la o flota 100% electrica.

“Am inceput acum doi ani ca niste intermediari de servicii de curierat – incercam sa gasim cele mai bune variante pentru clientii nostri si sa negociem niste preturi mai bune, care sa raspunda intrebarii generale “cat ma costa un colet?”. Noi chiar lucram pentru clientii nostri, noi chiar ne iubim clientii, cu dragoste fata de client si nevoile lor, abordam personal livrarea coletelor.”

Interviul acordat poate fi vizionat integral aici: (2) ZF Live: 19.01.2023 – You

Tube

Moderator: Sorin Paslaru, redactor-sef Ziarul Financiar; Emisiune: ZF Live din 19 ianuarie 2023

Curiera Transport Solutions a primit premiul pentru “Consolidarea unei companii verzi/ecologice de curierat” din partea publicației Club Antreprenor cu ocazia ediției a IX-a a Galei Club Antreprenor

București, 15 decembrie 2022

premiu Gala Club Antreprenor

“Acum doi ani, Curiera a început ca un intermediar. Practic, revindeam servicii de curierat. Ne-am dat seama de nevoia clienților de a avea un preț fix pe transport, pe care să îl știe de la bun început, fără să li se adauge costuri în plus pentru greutate, pe kilometri, șamd. Facem în continuare asta, revindem servicii către curieri mari, însă încercăm să devenim de sine stătători. Cât despre anul 2022, acesta a fost un an de expansiune. Am investit într-un depozit nou, mărind suprafața de depozitare până la 500 mp. Ne dorim ca în 2023 să avem 1.500 mp de depozitare. Practic, vom continua să mărim capacitatea de depozitare și de transport – ne dorim să ajungem 100% electrici, însă trebuie să vedem dacă vom și găsi mașinile. În paralel, ne păstrăm atenția pe servicii. Avem în plan să livrăm și în weekend, dar și seara, după ora 18,00. Încercăm să venim în întâmpinarea clienților, să nu trebuiască să își dea toată ziua peste cap pentru a aștepta un curier.” Silvia Duță, CEO & Fondator Curiera Transport Solutions

Prin intermediul evenimentului, publicația on-line Club Antreprenor și-a propus să onoreze antreprenorii care reprezintă motorul dezvoltării economice. De asemenea, prin activitatea publicație Club Antreprenor își dorește să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică.

Ziarul Financiar

Cum decurge planul de investitii pentru Curiera?

O discutie foarte interesanta cu Silvia Duta, fondator si General Manager al Curiera Transport Solutions, la Ziarul Financiar (ZF LOGISTICA BUSINESSULUI).

Proiect
Intermodal&Logistics Magazine

Curiera, investitii de 1 milion de euro in flota electrica si depozit

Curiera a investit intr-o flota electrica si in propriul depozit, langa Bucuresti, in judetul Ilfov. 13 din cele 17 masini din flota companiei de curierat vor fi full electrice. Pana la sfarsitul anului 2023, compania va renunța la cele patru vehicule pe carburant si continua planurile de marire a flotei.

Proiect
Forbes Romania

Silvia Duta, General Manager Curiera.ro: „Am reinvestit 90% din profitul companiei”

Silvia Duta, General Manager Curiera.ro: „90% din profitul Curiera a fost deja reinvestit in vehicule electrice, in extinderea depozitului pe care-l detinem, dar si in dezvoltarea relatiei cu angajatii, in salariile acestora, bonusuri sau team-buldinguri”. Despre evolutia Curiera, despre provocari si despre planurile de viitor, puteti citi mai multe pe Forbes Romania.

Proiect
BiziNews

BiziNews – Solutii noi, avantajoase si personalizate de expediere pentru afacerile mici!

O discutie cu Silvia Duta, General Manager Curiera despre noile servicii Curiera si despre optimizarea costurilor.

Life.ro

Cea mai frumoasa poveste de succes, nascuta din cenusa celor mai grele suferinte.

Silvia Duta, femeia care mai ieri era mama singura, somera, abandonata si nesustinuta de nimeni, azi conduce o firma profitabila si impartaseste din secretele iubirii

Proiect

Mindsetters By MiniCRM

Mindsetters By MiniCRM – Cum sa cresti o firma de la zero la aproape 2 milioane de euroin 2 ani

Un podcast in care Silvia Duta vorbeste despre experienta sa de antreprenor, despre esecurile (care s-au dovedit apoi oportunitati de crestere) si despre modul in care si-a asumat o relatie deschisa si autentica cu toti oamenii din echipa, parteneri sau furnizori.

Mindsetters By MiniCRM
BiziNews

BiziNews – Solutii noi, avantajoase si personalizate de expediere pentru afacerile mici!

O discutie cu Silvia Duta, General Manager Curiera despre noile servicii Curiera si despre optimizarea costurilor.

BiziNews

Canal 33

Curiera la Canal 33 – Curieratul in Romania dupa pandemie

Silvia Duta, fondatoarea companiei Curiera, invitata in direct la Canal 33, la emisiunea “Consultanta in afaceri”

ITV

Curiera la Excelenta in afaceri

Curajul de a-ti pune ideile in practica

Trinitas

Curiera la Trinitas TV – Școală de vară la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Bălăceanca

O intalnire a copiilor de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, din satul ilfovean Balaceanca, cu un antreprenor de succes – Silvia Duta.

Revista Biz

După doar doi ani pe piața de curierat, start-upul Curiera se pregătește să investească într-un parc propriu de mașini electrice

Înființată în 2020, chiar înainte de pandemie, Curiera a crescut accelerat, anul acesta urmând să bifeze câteva etape care să-i asi­gure o vizibilitate și mai mare în piața de pro­fil.

Proiect
Revista Biz

Curiera investește 500.000 euro în propriul serviciu de curierat

Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc, investește 500.000 euro în propriul serviciu de curierat și dezvoltă parteneriatul cu Cargus.

Proiect
Ziarul Financiar

Silvia Duţă vrea să investească 500.000 de euro într-un parc auto electric propriu Curiera, după ce a ajuns la afaceri de peste 1,2 mil. euro din intermediere

Curiera are în medie 2.000 de clienţi, dintre care 1.500 sunt activi şi restul sezonieri l Compania se adresează micilor producători şi comercianţi care au de trimis între 1 şi 1000 de colete pe lună.

Proiect
Global Manager

“Am ales sa fim diferiti prin pachetele personalizate pe care le punem la dispozitia clientilor si prin grija pe care o acordam fiecaruia dintre ei”

Înființată în urmă cu 2 ani, Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc, a știut să capitalizeze oportunitatea de piață și a reușit să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri care depășește 6 mil. lei, cu peste 2000 de clienți și să înființeze, în premieră, serviciul ”bani instant”.

Proiect
Ziarul Exclusiv

Asistenta Sociala prin voluntariat, pentru sute de copii, la “Pranzul Comunitar”

De mai bine de un an de zile, o echipa de voluntari inimosi reuniti in cadrul Aociatiei “Copii pentru Viitor”, deruleaza un proiect menit sa acorde asistenta sociala unor copii din medii sociale dezavantajate, dar si unor persoane varstnice care au nevoie de sprijin.

Proiect
Revista Biz

Startup-ul Curiera a ajuns în doi ani la o cifră de afaceri de peste 6 mil. Lei

Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc înființată în 2020, a capitalizat oportunitatea de piață și a reușit să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri care depășește 6 milioane de lei, are peste 2.000 de clienți și a lansat, în premieră, serviciul ”bani instant”.

Proiect
Focus Prima

Curiera la FOCUS La Prima Ora de la Prima TV

Silvia Duta, General Manager Curiera, a vorbit la emisiunea FOCUS La Prima Ora de la Prima TV despre cum a inceput povestea Curiera si cum s-a transformat intr-un business de succes.