Aparitii media


Mindsetters By MiniCRM

Mindsetters By MiniCRM – Cum sa cresti o firma de la zero la aproape 2 milioane de euroin 2 ani

Un podcast in care Silvia Duta vorbeste despre experienta sa de antreprenor, despre esecurile (care s-au dovedit apoi oportunitati de crestere) si despre modul in care si-a asumat o relatie deschisa si autentica cu toti oamenii din echipa, parteneri sau furnizori.

Mindsetters By MiniCRM
BiziNews

BiziNews – Solutii noi, avantajoase si personalizate de expediere pentru afacerile mici!

O discutie cu Silvia Duta, General Manager Curiera despre noile servicii Curiera si despre optimizarea costurilor.

BiziNews

Canal 33

Curiera la Canal 33 – Curieratul in Romania dupa pandemie

Silvia Duta, fondatoarea companiei Curiera, invitata in direct la Canal 33, la emisiunea “Consultanta in afaceri”

ITV

Curiera la Excelenta in afaceri

Curajul de a-ti pune ideile in practica

Trinitas

Curiera la Trinitas TV – Școală de vară la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Bălăceanca

O intalnire a copiilor de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, din satul ilfovean Balaceanca, cu un antreprenor de succes – Silvia Duta.

Revista Biz

După doar doi ani pe piața de curierat, start-upul Curiera se pregătește să investească într-un parc propriu de mașini electrice

Înființată în 2020, chiar înainte de pandemie, Curiera a crescut accelerat, anul acesta urmând să bifeze câteva etape care să-i asi­gure o vizibilitate și mai mare în piața de pro­fil.

Proiect
Revista Biz

Curiera investește 500.000 euro în propriul serviciu de curierat

Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc, investește 500.000 euro în propriul serviciu de curierat și dezvoltă parteneriatul cu Cargus.

Proiect
Ziarul Financiar

Silvia Duţă vrea să investească 500.000 de euro într-un parc auto electric propriu Curiera, după ce a ajuns la afaceri de peste 1,2 mil. euro din intermediere

Curiera are în medie 2.000 de clienţi, dintre care 1.500 sunt activi şi restul sezonieri l Compania se adresează micilor producători şi comercianţi care au de trimis între 1 şi 1000 de colete pe lună.

Proiect
Global Manager

“Am ales sa fim diferiti prin pachetele personalizate pe care le punem la dispozitia clientilor si prin grija pe care o acordam fiecaruia dintre ei”

Înființată în urmă cu 2 ani, Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc, a știut să capitalizeze oportunitatea de piață și a reușit să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri care depășește 6 mil. lei, cu peste 2000 de clienți și să înființeze, în premieră, serviciul ”bani instant”.

Proiect
Ziarul Exclusiv

Asistenta Sociala prin voluntariat, pentru sute de copii, la “Pranzul Comunitar”

De mai bine de un an de zile, o echipa de voluntari inimosi reuniti in cadrul Aociatiei “Copii pentru Viitor”, deruleaza un proiect menit sa acorde asistenta sociala unor copii din medii sociale dezavantajate, dar si unor persoane varstnice care au nevoie de sprijin.

Proiect
Revista Biz

Startup-ul Curiera a ajuns în doi ani la o cifră de afaceri de peste 6 mil. Lei

Curiera, companie de curierat cu capital 100% românesc înființată în 2020, a capitalizat oportunitatea de piață și a reușit să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri care depășește 6 milioane de lei, are peste 2.000 de clienți și a lansat, în premieră, serviciul ”bani instant”.

Proiect
Focus Prima

Curiera la FOCUS La Prima Ora de la Prima TV

Silvia Duta, General Manager Curiera, a vorbit la emisiunea FOCUS La Prima Ora de la Prima TV despre cum a inceput povestea Curiera si cum s-a transformat intr-un business de succes.