CURIERA curierat rapid impreuna putem face bine asociatia copii pentru viitor

Curiera sponsorizeaza Asociatia Copii pentru Viitor

Copiii de azi sunt viitorul de maine, iar Curiera considera ca sustinerea copiilor de azi este o investitie in viitorul nostru, al tuturor. Pentru a contribui in mod activ la a oferi un viitor mai bun copiilor proveniti din medii defavorizate, ne-am hotarat sa dam o mana de ajutor unei asociatii ce ii sustine pe acesti copii si familiile lor – Asociatia Copii pentru Viitor.

Asociatia Copii pentru Viitor a luat fiinta in anul 2016, in orasul Lupeni, judetul Hunedoara, din dorinta de a contribui la binele si prosperitatea comunitatilor aflate in nevoie.
Este o asociatie formata 100% din voluntari, implicati in comunitate.
Misiunea asociatiei este imbunatatirea calitatii vietii si crearea unui mediu sanatos si durabil pentru generatiile viitoare prin reducerea abandonului scolar, intergrarea sociala si profesionala, suport psihologic,orientare scolara si profesionala,reducerea saraciei extreme ale copiilor si tinerilor proveniti din medii dezavantajate si din sistemul de protectie sociala.
In septembrie 2021 Curiera s-a alaturat eforturilor Asociatiei Copii pentru Viitor din dorinta de a sustine si a incuraja copiii pentru un viitor mai bun si din dorinta de a a-si imbunatati implicarea sociala.
La baza acestui parteneriat stau valorile comune si dorinta comuna de a face bine.

Prin intermediul partenerilor de la Asociatia Copii pentru Viitor ajuntam lunar zece de familii defavorizate cu donatii, organizam diverse evenimente pentru a incuraja socializarea si dorinta de invatare, dar si dezvoltarea copiilor, contribuim la dotarea unor institurii de invatamant cu materiale didactice.

Deoarece 50 de bani de pe fiecare colet tranzitat prin Curiera se redirectioneaza catre cazuri sociale, reusim cu ajutorul indirect al clientilor Curiera sa aducem zambete si speranta persoanelor din medii defavorizate sau aflati in situatii de risc.

Pentru ca ne dorim sa dam dovada de transparenta in implicarea sociala a Curiera, dar si pentru ca ne dorim ca prin exemplul nostru sa incurajam si alte persoane si companiii sa se alature unor astfel de demersuri, puteti urmari actiunile sociale realizate si rezultatele acestora:

Actiuni umanitare iulie 2022
Actiuni umanitare iunie 2022
Actiuni umanitare martie – mai 2022