Testimoniale

Partenerii nostri

Ancuta Iordanescu

Coordonator Programe, Asociatia Copii pentru Viitor

“Am gasit la Curiera o echipa de profesionistii care au raspuns cu promptiudine apelului nostru. Cu ajutorul lor putem ajunge astfel, mult mai usor si rapid, in comunitatile aflate in nevoie, unele dintre ele chiar izolate. Recomand cu incredere serviciile Curiera.ro!”

Diana Diaconu

Presedinte & Co-fondator, Banca de Haine

“Am colaborat foarte bine cu agenții Curiera, contul mi-a fost creat imediat si am primit suport pentru transmiterea coletelor. Recomand cu încredere aceasta alternativa de trimitere.”

Antonia Blendea

Administrator, Farmacia Izvorul Tamaduirii

“Imi pare rau ca nu i-am descoperit mai devreme. In afara de faptul ca sunt mult mai ieftini decat firmele de curierat cu care am lucrat pana acum, sunt extrem de profi si receptivi. Eu am discutat cu minunata Corina, cu care nu ai cum sa nu te imprietenesti. Simti ca faci parte din familie. Sunt o echipa extraordinara si lucram foarte bine impreuna! Recomand cu incredere si caldura! Va multumim!”

Razvan Cetanas

Administrator, sanoverdetotal.ro

“Lucrez cu cei de la Curiera de la inceputul anului si va pot spune ca am scapat de stresul “Cu ce firma de curierat sa mai lucrez acum?!”. Tineti-o tot asa! Bravo!”

Raluca Ghetu

Online Manager, macostore.ro

“Imi place sa lucrez cu Curiera. Gasesc intotdeauna serviciul de curierat potrivit pentru expeditia pe care o trimit. Preturi bune, profesionalism si promptitudine in rezolvarea problemelor.”

Laura Simona Crisan

Executive Manager, Simon Shoes

“Curiera este o societate care dupa parerea mea este cea mai implicata in nevoile noastre si o pot numi chiar un partener de afaceri serios si cu mult bun simt. Eu ii recomand oriunde, oricat si oricum. Sunt cei mai apropiati de mine /noi. Pentru mine sunt cei mai buni. Multumesc frumos Curiera! Cu voi stresul zilnic a disparut cel putin pentru mine.”

Mihai Runceanu

“Doresc pe aceasta cale sa va fac o recomandare ca fiind foarte multumit de serviciile dvs. Incasarea se face rapid, am acces la informatii cat si la sfaturi si indrumari. Cat si raspunsul rapid si modul de implementare a platii transportului, care este unul corect.”

Floarea Ghioca

Administrator, Elidade Concept SRL

“Pot plasa comenzi si de pe EMAG, ma avantajeaza ca nu am km suplimentari, se opreste transportul de la destinatar. Au un pret foarte bun si pentru transportul de marfuri paletizate! Multumesc echipei pentru suport si flexibilitate!”

George Valentin

Artizan in lemn si fondator mamvri.ro

“Firma Curiera a adus o seriozitate si o normalitate in acest domeniu al transportului de colete. Incepand de la rabdarea echipei care te ajuta cu tot, pana la promptitudinea firmelor de curierat cu care lucrează. Banii de pe rambursuri intra foarte repede in cont, iar pretul serviciilor este unul corect si rezonabil. Recomand cu incredere!”