Construim împreună curierul electric al românilor: Cum și de ce să devii acționar Curiera

Anul 2024 a venit cu planuri mari pentru noi: îți oferim posibilitatea de a te alătura misiunii noastre de a deveni curierul verde al românilor, prin listarea pe platforma Seedblink. Până pe 31 martie, oricine poate deveni acționar Curiera și poate contribui astfel la scalarea unei afaceri de impact în România. Descoperă mai jos de ce să investești în Curiera, cum funcționează investiția prin platforma Seedblink și cum te poți alătura și tu acționarilor Curiera.

De ce să investești în Curiera?

Curiera este o afacere construită din pasiune, având mereu în minte serviciile de calitate pe care dorim să le livrăm pentru clienții noștri. A pornit ca un intermediar în serviciile de curierat și a crescut cu flota proprie de mașini electrice, pentru fiabilitate și impactul pozitiv asupra mediului. În prezent, este o afacere în creștere, cu obiective ambițioase pe termen lung. 

În momentul în care te gândești să investești într-o afacere, probabil iei în calcul mai multe aspecte importante, fiind vorba de o investiție pe termen lung. Iată câteva motive pentru care să investești în Curiera:

Primul curier 100% electric din București și Ilfov

Industria tradițională de curierat din România suferă de ineficiențe, timpuri lungi de livrare și preocupări legate de mediu din cauza utilizării vehiculelor cu combustibili fosili. Există o cerere tot mai mare pentru alternative eco-friendly care să poată livra pachete rapid și fiabil.

Viziunea Curiera este să revoluționeze industria curieratului din România prin furnizarea de soluții de livrare eco-friendly și eficiente. Misiunea noastră este să oferim servicii de curierat rapide, fiabile și durabile, reducând emisiile de carbon și promovând responsabilitatea față de mediu.

Având o flotă de 17 mașini electrice (în creștere), Curiera livrează în București și Ilfov cu mașini 100% electrice. Acestea oferă numeroase avantaje, de la reducerea emisiilor de carbon, la reducerea costurilor cu combustibilul. 

Suntem ESG Compliant

ESG (“Environmental, Social, and Governance” în limba engleză, iar în limba română adesea tradus ca “Mediu, Social și Guvernanţă”), reprezintă factori importanți pe care investitorii și companiile îi iau în considerare pentru a evalua performanța și sustenabilitatea unei afaceri.

Este important de menționat că suntem ESG Compliant, iar companiile care lucrează cu noi sau care vor să colaboreze cu noi, pot include acest lucru în rapoartele de sustenabilitate, mai ales că se apropie termenele de la care aceste raportări devin obligatorii. 

Îți poți crește investiția

Chiar dacă nu putem garanta acest lucru, calculele noastre ne arată că îți poți dubla investiția în următorii doi ani. Mașinile electrice permit livrarea la costuri mai reduse, prin economisirea costurilor cu combustibilul. Fiind o piață cu o cerere destul de ridicată, estimările noastre demonstrează cum îți vei putea dubla suma investită, în doi ani. Poți vedea estimările noastre financiare pe platforma SeedBlink

Echipă performantă, promptă și prietenoasă

Ținem foarte mult la clienții noștri și ne place să venim în întâmpinarea nevoilor acestora prin calitatea serviciilor noastre. Avem o echipă pentru care performanța, profesionalismul, promptitudinea, atenția la detalii și atitudinea prietenoasă este importantă, zi de zi. Astfel, chiar dacă ești sau nu client Curiera, te asigurăm că livrăm servicii de calitate.

Vom folosi investiția pentru a crește business-ul

În ultimii ani, am investit destul de mult în extinderea flotei de vehicule electrice și în creșterea volumului afacerii Curiera. În prezent, ne dorim să creștem într-un mod sustenabil, astfel încât să putem livra servicii de calitate, cu impact pozitiv asupra mediului înconjurător, pentru cât mai mulți clienți. 

Astfel, fondurile strânse prin platforma SeedBlink vor fi utilizate pentru extinderea flotei noastre de vehicule electrice, investiții în infrastructura tehnologică pentru o urmărire îmbunătățită și servicii pentru clienți, și extinderea eforturilor noastre de marketing pentru a ajunge la un public mai larg.

Este o investiție pe termen lung

Investiția în energia regenerabilă este o investiție pe termen lung, fiind aliniată cu normele europene de sustenabilitate. În plus, deși inițial mașinile electrice pot fi mai scumpe, pe termen lung costurile de operare sunt mai mici datorită prețului redus al energiei și costurilor de întreținere mai mici. De aceea, ai posibilitatea de a investi într-o afacere care aduce beneficii mediului înconjurător și calității vieții noastre, de zi cu zi. 

Cum funcționează?

Platforma SeedBlink are misiunea de a simplifica și de a crește acționariatul în Europa, facilitând accesul, gestionarea și tranzacționarea acțiunilor pentru companiile din tehnologie și susținătorii acestora. Lansat la începutul anului 2020 de către patru lideri cu experiență în tehnologie, finanțe și antreprenoriat, SeedBlink reprezintă astăzi soluția all-in-one pentru gestionarea de capital și finanțare în Europa. Cu o amprentă regională puternică, SeedBlink permite network-ului european de investitori și lideri de afaceri să își gestioneze capitalul dintr-un singur loc.

Practic, pentru afacerea Curiera, SeedBlink este intermediarul care se ocupă de strângerea fondurilor de la toți investitorii și de gestionarea investiției. Fondurile ajung ulterior la antreprenor, acesta folosindu-le pentru creșterea și dezvoltarea afacerii. Ca investitor într-o afacere, vei avea ulterior acțiuni din această afacere, pe care le vei putea vinde oricând pentru a-ți retrage fondurile, cu valoarea lor din acel moment. 

Pentru a investi în Curiera, ai nevoie de minim 1.000 de euro, prin care să cumperi acțiuni. Runda de investiții deschisă în prezent își propune adunarea unei sume de 400.000 de euro, din care deja au fost strânși 109.000 de euro. 

Ce ai de făcut:

  • intri pe platforma Seedblink și citești informațiile relevante despre afacere;
  • ne adresezi întrebările pe care le ai despre Curiera și despre planurile noastre de creștere;
  • investești minim 1.000 de euro, prin Seedblink, pentru achiziția de acțiuni.

Iată mai jos, videoclipul nostru explicativ despre această rundă de investiții:

Pe termen lung, investiția într-o companie de curierat îți poate aduce atât profit, cât și mulțumirea că ai investit într-un proiect care să aducă impact pe termen lung, pentru mediul înconjurător și pentru cât mai multe persoane. Te invităm să faci parte din acționariatul Curiera și, astfel, să investești în curierul verde al românilor. Dacă ai întrebări despre afacere și despre investiție, te invităm să ne contactezi oricând.

Image by wirestock on Freepik

Leave a Comment