Implicare sociala


Proiect

Impreuna putem face bine!

Donatii

Pe langa obiectivul nostru de a oferi servicii de calitate si de a ne dezvolta impreuna cu partenerii nostri, la Curiera ne-am facut un obiectiv si din a sprijini pe cei mai putin norocosi, ce au nevoie de ajutorul celor din jur.

Astfel, am decis sa ne implicam in cauze sociale si sa incercam prin actiunile si sprijinul nostru sa contribuim la a aduce zambete si speranta celor care au nevoie de ele. Pentru ca suntem convinsi ca impreuna putem face bine!

Incepand cu luna martie 2021, 20 de bani din fiecare colet expediat prin Curiera sunt directionati catre cazuri sociale ce au nevoie de sprijin. Pana acum 4 familii (Familia Ivan, Familia Jarabet, Familia Gagiu si Familia Andrei), in total 15 copii si 8 adulti au primit bunuri si zambete si suntem in continuare pregatiti sa ajutam persoanele ce au nevoie de ajutor pentru a privi viata cu mai multa speranta.

Curiera – impreuna, indiferent de distanta.

Curiera a sponsorizat BRD Arges Open Wheelchairs-Tennis, editia a IV-a

BRD Arges Open

In luna august 2021 Curiera s-a implicat in incurajarea si sustinerea persoanelor cu dizabilitati in a excela in activitatile sportive, prin sponsorizarea BRD Arges Open Wheelchairs-Tennis, editia a IV-a.

Turneul de tenis, la care au participat 50 de sportivi in scaun rulant din toata lumea, s-a desfasurat in perioada 4-7 august 2021, la baza de tenis Star Arena din Bascov, iar Curiera a fost unul dintre sponsorii acestei competitii.

Sportivii din 22 de tari au aratat prin participarea lor la acest turneu ca, dincolo de orice, performanta nu are limite daca esti condus de determinare si curaj si a fost o onoare sa ne alaturam acestui demers.

Curiera sponsorizeaza asociatia Autism Voice

Autism Voice

Curiera sponsorizeaza asociatia Autism Voice, sustinand astfel demersurile acestei asociatii de a dezvolta si a oferi, la nivel national, cei mai buni specialisti si cele mai bune programe de recuperare si integrare a copiilor cu tulburari din spectrul autist sau comportamentale.

Concret, aceasta sponsorizare contribuie la a ajuta cei 400 de copii cu autism inscrisi in cele doua centre de recuperare ale Autism Voice si se traduce prin sprijin acordat programelor asociatiei Autism Voice: Primul pas in terapie, terapie copii, Pass the Voice, Autism Voice Line.

Spijinul pentru asociatia Autism Voice este important si necesar deoarece 1 din 54 de copii este diagnosticat cu tulburare de spectru autist, ce il tine izolat in propria lume, incapabil sa comunice, sa socializeze sau sa fie parte din societate. 89% dintre acesti copii insa pot dezvolta abilitati, pot invata sa vorbeasca si pot deveni autonomi daca incep cat mai devreme un program intensiv de recuperare, cu ore zilnice de terapie ABA, logopedie si psihoterapie. Dar, pentru a avea acces la un astfel de program de recuperare, cei mai multi au nevoie de sprijin.

Impreuna putem ajuta copiii cu autism sa primeasca o voce si o sansa la copilarie!

Curiera sponsorizeaza Asociatia Copii pentru Viitor

Asocita Copii pentru Viitor

Copiii de azi sunt viitorul de maine, iar Curiera considera ca sustinerea copiilor de azi este o investitie in viitorul nostru, al tuturor. Pentru a contribui in mod activ la a oferi un viitor mai bun copiilor proveniti din medii defavorizate, ne-am hotarat sa dam o mana de ajutor unei asociatii ce ii sustine pe acesti copii si familiile lor – Asociatia Copii pentru Viitor.

Asociatia Copii pentru Viitor este un mic ONG infiintat in anul 2016, format doar din voluntari, iar misiunea lor este imbunatatirea calitatii vietii si crearea unui mediu sanatos si durabil pentru generatiile viitoare, prin reducerea abandonului scolar, intergrarea sociala si profesionala, suport psihologic, orientare scolara si profesionala, reducerea saraciei extreme ale copiilor si tinerilor proveniti din medii dezavantajate (si a familiilor lor) si din sistemul de protectie sociala.

Zeci de copii si familiile lor din mai multe zone ale tarii au beneficiat pana acum de actiunile intreprinse de Asociatia Copii pentru Viitor, si ne bucuram ca acum si Curiera contribuie la aceste fapte bune.