Actiuni umanitare iulie 2022

  • Pranz Comunitar

In luna iulie au fost organizate doua pranzuri comunitare:

– Simeria – 12 iulie: 50 de copii, parinti si voluntari din Romania si Ucraina au luat parte la o iesire in natura, in Parcul Dendrologic (Arboretum) Simeria si apoi au luat masa impreuna la Helena Evenimente din Simeria.

– Sulina – 19-21 iulie: Un pranz comunitar altfel, cu 4 zile pline de activitati educationale si de dezvoltare personala, la care au participat 100 copii din comunitatea locala, voluntari din Bucuresti, Slobozia si Sulina. La activitati au luat parte si 2 tineri artisti, care au cantat si au incantat tinerii spectatori cu arii de muzica clasica interpretata la chitara.

 

  • Scoala de Vara – Merg la Liceu, Bucuresti, Scoala 127

Saptamanal organizam cursuri de muzica, pictura, dezvoltare personala, evaluari psihologice, terpie, consiliere psihologica, schimb intercultural cu copii refugiati din Ucraina, pentru 20 de copii din cartierul Rahova. Acestia beneficiaza si de o masa calda si carti de lectura.

 

  • Ajutam Impreuna

In cadrul acestui proiect dedicat refugiatilor din Ucraina, am ajutat cu alimente, produse de igiena personala, produse de curatenie, multicoockere, peste 100 de refugiati ce locuiesc acum in Bucuresti si Magurele. Cu acestia din urma am participat la un eveniment organizat de Forbes Kids Romania la Hotel Crown Plaza, pe 3 iulie, un eveniment dedicat copiilor.

 

  • Proiect de ajutorare a familiilor din Romania

Suntem in continuare alaturi de familiile nevoiase din Romania, si continuam sa oferim sprijin pentru mai multe familii aflate in situatii de risc, catre care am donat pachete cu alimente, fructe si legume, produse de ingrijire personala.

 

  • Scoala de Vara de la Simeria

15 de copii aflati in evidenta Departamentului de asistenta Sociala din Simeria au beneficiat gratuit de cursuri de engleza, limba romana, matematica, arta, excursii, tabere, sprijin material pentru continuarea scolii, o masa calda. Acesti copii vor primi in continuare sprijin, pentru a contribui astfel la reducerea riscului de abandon scolar.

Leave a Comment