Actiuni umanitare iunie 2022

  • Pranz comunitar:

Pe 1 iunie, la Bucuresti, 50 de copii si voluntari din Ialomita si Bucuresti au luat pranzul impreuna si au sarbatorit Ziua Copilului la Palatul Parlamentului, au vizitat Sala Senatului si Palatul Parlamentului si au desfasurat activitati recreative impreuna.

Pe 2 iunie, la Rapolt, judetul Hunedoara, cu ocazia Zilei Eroilor, 70 de copii din Rapoltu Mare si Bobalna au participat la activitati recreative impreuna, iar copiii au prezentat costume si dansuri traditionale.

 

  • Ajutorarea copiilor internati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti:

Am donat copiilor internati la sectiile de chirurgie si oncologie ale Sptitalului Marie Curie, 25 de meniuri cu mancare gatita, jucarii, carti de colorat, biscuiti si diverse produse de igiena personala.

 

  • Excursie la Dino Park:

40 de copii si tineri voluntari din judetul Ialomita au avut parte de o experienta inedita la Dino Park Rasnov – prima lor excursie la munte! (Actiune organizata in colaborare cu Metropolitan Life).

 

  • Ajutorarea familiilor cu copii:

Peste 40 de familii cu copii din Bucuresti, Ialomita, Hunedoara, Dambovita si Timis au primit pachete cu alimente si produse de igiena personala, fructe, legume si detergent.

 

  • Ajutam impreuna:

Peste 250 de refugiati din Ucraina, care locuiesc momentan in Romania (48 sunt cazati in Magurele, 198 in tot judetul Hunedoara si 30 la Caminul Colegiului tehnic din sectorul 5, Bucuresti) au primit pachete cu alimente, detergent, produse de igiena personala, apa, pampers, lapte praf, aspirator, multicookere. (Actiune organizata in colaborare cu HP Romania).

 

  • Scoala de Vara:

La scoala gimnaziala 127 din sector 5, Bucuresti, 20 de copii beneficiaza de aterliere de dezvoltare personala si ore remediale. Actiune organizata in colaborare cu FDSC si Active Citizen Fund, asociatia Wow Mind.

 

  • Sprijin pentru Stefan Berbec:

Am facilitat participarea lui Stefan Berbec si a mamei lui, Lacramioara, la o conferinta despre boala Duchenne (de care Stefan sufera), la Craiova. Stefan a fost consultat cu aceasta ocazie de medici veniti din strainatate. Le-am pus la dispozitie masina Curiera si am achitat taxele de transport, cazarea si masa pentru cei 2 pe parcusrul deplasarii.

 

Leave a Comment